فرماندار اردکان در نشست با خبرنگاران استان تشریح کرد:
هادی مقیمی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان یزد با اشاره به دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب در شهرستان اردکان، گفت: درواقع خوشبختانه خدمات قابل‌توجهی در سراسر کشور در طول این چهل‌ساله با حضور و مشارکت خوب مردم به وجود آمده که این اقدامات بسی جای افتخار است.
 
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اردکان، وی با بیان اینکه بخش قابل‌توجهی از ثروت و ارزش‌افزوده کشور در شهرستان اردکان به‌واسطه معادن مختلف وجود دارد، افزود: در این شهرستان ۲۵۰ واحد صنعتی و معدنی ملی و فراملی مستقر هستند که به بزرگ‌ترین قطب‌های فولادی کشور و بزرگ‌ترین محصولات کنجدی کشور تبدیل شده است؛ چنانچه قریب به ۸۰ درصد از واردات کنجد کشور در اردکان فرآوری می‌شود که این اهمیت شهرستان اردکان در حوزه فرآورده‌های کنجدی را می‌رساند.
 
 
فرماندار اردکان اظهار داشت: در شهرستان اردکان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها شش مدرسه وجود داشته و امروزه به برکت انقلاب بیش از ۱۲۰ واحد آموزشی و همچنین شش مرکز آموزش عالی در شهرستان اردکان وجود دارد.
 
 
مقیمی، نرخ بیکاری شهرستان را ۱۰.۷ درصد اعلام کرد و بیان داشت: به اعتقاد بنده نرخ بیکاری در این شهرستان صفر است، چراکه کارگرانی از بیش از ۱۴ استان در این شهرستان مشغول به کار هستند.
 
 
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه نرخ با‌سوادی در شهرستان اردکان بیش از ۹۰ درصد است، خاطرنشان کرد: در این شهرستان هفت‌هزار و ۵۰۰ دانشجو در هفت واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند و همچنین ۱۷ هزار و ۳۹۱ دانش‌آموز و ۷۱۸ کلاس درس در این شهرستان وجود دارد.
 
 
وی در ادامه بیان داشت: در حال حاضر سه هزار و ۳۲۷ مسکن روستایی و ۲۵ هزار باب مسکن شهری در شهرستان اردکان ایجاد شده است و تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار طرح پوشش طرح هادی روستایی قرارگرفته‌اند.
 
 
فرماندار اردکان با بیان اینکه امروزه در این شهرستان یک بیمارستان با ۱۸۴ تخت بیمارستانی وجود دارد، عنوان کرد: ۱۲ خانه بهداشت و روستایی در شهرستان وجود دارد؛ همچنین امروزه به برکت انقلاب اسلامی درصدد گازرسانی در مناطق خرانق به‌عنوان آخرین بخش استان یزد در روز ۲۱ بهمن‌ماه سال جاری نیز هستیم.
 
 
مقیمی ادامه داد: در حوزه آب ۳۴ هزار و ۸۴۶ انشعاب آب آشامیدنی شهری و ۹ هزار و ۵۳۶ انشعاب روستایی در این شهرستان وجود دارد، همچنین انشعابات برق شهری این شهرستان ۴۰ هزار است و در حوزه ارتباطات این شهرستان دارای ۳۷ هزار و ۹۶۳ خط تلفن است و بیش از یک‌صد هزار تلفن همراه در این شهرستان وجود دارد.
 
 
این مقام مسئول با بیان اینکه امروزه ۲۳۵ اثر غیرمنقول شهرستان اردکان در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، اذعان کرد: هشت بافت تاریخی شهرستان اردکان در فهرست آثار ملی کشور قرار گرفته است؛ همچنین جمعیت شهرستان اردکان ۹۷ هزار و ۹۶۰ نفر به ثبت رسیده که البته ما به این آمار اعتراض داریم.
 
 
وی تأکید کرد: نرخ اشتغال شهرستان اردکان ۴۴.۷ درصد است که در توزیع اشتغال ۱۰ درصد به کشاورزی، ۵۵ درصد به صنعت و ۳۵ درصد به خدمات تعلق می‌گیرد؛ همچنین لازم به ذکر است که آمار بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی از ۵۰ هزار نفر در سال ۹۰ به ۸۵ هزار نفر در سال ۹۵ رسیده است.
 
 
مقیمی در پایان با اشاره به اینکه در اردکان زمینه خوبی در حوزه گردشگری وجود دارد، یادآور شد: شهرستان اردکان با توجه به قرار گرفتن در مرکزیت کشور می‌تواند به‌عنوان مرکزیت بار توزیع بار کشور در کشور به شمار رود و با توجه به خشکی هوا می‌تواند مرکز احداث سیلوهای بزرگ و همچنین نگه‌داری کالاها برای توزیع سراسر کشور به شمار رود که هزینه کمتری را نیز دربردارد.