خامسی هامانه در گردهمایی سمن‌های اردکان:

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد گفت: تشکل‌های مردم‌نهاد شهرستان اردکان هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ کمی از برترین‌ها و برگزیدگان استان یزد محسوب می‌شوند.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اردکان، فخرالسادات خامسی هامانه در گردهمایی آموزشی تشکل‌های مردم‌نهاد اردکان افزود: این تشکل‌ها می‌توانند تجربیات و فعالیت‌های خود را در اختیار دیگر تشکل‌های استان یزد قرار بدهند تا خدمت‌رسانی آن‌ها نیز دوچندان شود.


وی اضافه کرد: فعالیت تشکل‌های مردم‌نهاد با توجه به نیاز جامعه باید بیشتر شود.


مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد با بیان اینکه تشکل‌های مردم‌نهاد پل ارتباطی بین مردم و دولت هستند؛ تصریح کرد: این سمن‌ها می‌توانند با فعالیت گسترده و پذیرش مسئولیت بیشتر، بسیاری از مشکلات و معضلات جامعه را حل کنند.


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان اردکان نیز در ادامه با بیان اینکه تا چند سال پیش هنوز نقش تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد به شکلی که امروز در جامعه مطرح است نبود اظهار داشت: تقریباً تمام طرح‌های عمرانی و اجتماعی بدون مشارکت مردم انجام می‌شد بنابراین نه‌تنها از ظرفیت‌های مهم نیروی انسانی استفاده نمی‌شد بلکه طرح‌ها خالی از خلاقیت و نوآوری بودند و توسعه پایدار تضمین نمی‌شد.


رقیه کرمانیان افزود: قرن جدید، قرن همیاری و مشارکت است و این مهم در کشورهای درحال‌توسعه به دلیل نیاز به توسعه سریع و پایدار اهمیت بیشتری یافت.


وی با بیان اینکه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و رویکرد مثبتی که دولت به نقش تأثیرگذاری مردم در قالب تشکل‌ها دارد حرکت‌های رو به رشدی در این حوزه انجام گرفت یادآور شد: توجه مسئولان به این مسئله جلب شد که دخیل کردن مردم در تصمیم‌گیری‌ها و اجرای طرح می‌تواند علاوه بر ایجاد همبستگی و همدلی بین مردم و مسئولان، بازوی توانمندی نیز برای دولت باشند تا برنامه‌های توسعه با سرعت بیشتری به آبادانی منجر شوند.


بخشدار خرانق هم در این گردهمایی آموزشی با اشاره به نقش گروه‌ها و تشکل‌های مردمی در کاهش آلام اجتماعی و حفظ سنت‌های ارزشمند مناطقی چون خرانق تصریح کرد: سیاست دولت در خرانق تشکیل و توسعه گروه‌های مردم محور برای ایجاد تحرکات مثبت و مؤثر در حوزه‌های مختلف اجتماعی است.


جاوید عیدانی افزود: در خرانق از گروه‌های بومی مردمی که صاحب ایده، نظر و فعالیت خلاقانه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، گردشگری و اقتصادی هستند حمایت می‌کنیم.


وی با مدنظر قرار دادن پتانسیل‌های ناب گردشگری در این منطقه خواستار مشارکت هرچه بیشتر مردم برای توسعه اجتماعی و فرهنگی شد و گفت: در حوزه‌های فرهنگی اجتماعی مطالبه گری صرف ثمربخش نبوده و نیاز به مشارکت است.


از برنامه‌های این گردهمایی، برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع مدیریت نیروی انسانی داوطلب توسط محمدکاظم متولی تسهیل‌گر آموزشی مهارت‌های تاب‌آوری اجتماعی زنان خانواده و تجلیل از اعظم شاکر فعال اجتماعی و اجراکننده طرح توان‌افزایی و ارتقای تاب‌آوری اجتماعی بانوان در اردکان بود.