- آخرین اخبار سایت
-
طرح سامان بهصورت پایلوت در اردکان اجرا میشود
-
برگزاری انتخابات پرشور و سالم، اولویت اصلی فرمانداری اردکان در ماههای پیشرو
-
فرماندار اردکان درگذشت سیده فاطمه خاتمی را تسلیت گفت
-
نظارت بر سلامت و توزیع نان در شهرستان تشدید میشود
-
واگذاری ۲۲ سبد جهیزیه کامل به زوجهای نیازمند شهرستان اردکان
-
کسب رتبه برتر فرمانداری اردکان در طرح نظارت بر پروژههای روستایی در سهماهه سوم سال ۱۳۹۹
-
بازدید سرپرست فرمانداری اردکان از چند واحد صنعتی/ اخطار قانونی به ۴ واحد
-
پیام مشترک امامجمعه، نماینده و سرپرست فرمانداری اردکان در تقدیر از حضور حماسی مردم در راهپیمایی خودرویی ۲۲ بهمن
-
راهپیمایی باشکوه خودرویی یومالله ۲۲ بهمن در اردکان
-
اطلاعیه شماره ۵ ستاد انتخابات کشور
مجمع سلامت، یک مکانیسم مشارکتی برای اجتماعیکردن سلامت و به خدمت گرفتن همه ظرفیتهاست
مجمع سلامت، یک مکانیسم مشارکتی برای اجتماعیکردن سلامت و به خدمت گرفتن همه ظرفیتهاست
سرپرست استانداری یزد در این جلسه با اشاره به تشکیل مجمع سلامت در استان و شهرستانها، اهتمام و جدّیت استانداری در این موضوع را به منظور پرکردن خلأ حوزه سلامت شهرستانها و نیز ابلاغ مشترک وزارت بهداشت و وزارت کشور عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اردکان، محمّدعلی طالبی با بیان اینکه استان یزد ازلحاظ داشتن شاخصهای سلامت از رتبهٔ خوبی در کشور برخوردار است؛ افزود: فعالیت مناسب دانشگاه علوم پزشکی در تعامل با استانداری و سایر دستگاههای مرتبط و حضور پزشکان متخصّص و شاخص باعث شده تا استان یزد یک استان بیمارپذیر از سایر نقاط کشور باشد.
وی اجتماعیکردن سلامت و مشارکتدهی آحاد مردم در مسئلهٔ بهداشت و سلامت را یک ضرورت اجتنابناپذیر عنوان کرد و بیان داشت: معضلاتی مانند آلودگی هوا و مباحث محیطزیستی، کمتحرّکی مردم و بعضاً فرهنگ نادرست مصرف مواد غذایی نظیر رتبهٔ بالای استان در مصرف قند و فستفودها، تهدیدهای بزرگ حوزه سلامت استان به شمار میرود.
طالبی، راهحل رفع این تهدیدها را تشکیل مجامع سلامت استانی و شهرستانی و بهکارگیری همهٔ ظرفیتهای استان برای پرداختن به موضوع سلامت دانست و گفت: مجمع سلامت، یک مکانیسم مشارکتی برای اجتماعیکردن سلامت و به خدمت گرفتن همهٔ ظرفیتها اعمّ از نهادهای دولتی و خصوصی و بهویژه عموم مردم است.
وی هدف اصلی و فلسفهٔ وجودی مجمع سلامت را تحقّق سلامت به مفهوم عام کلمه نظیر تندرستی جسمی، ورزش و دیگر مقولات در این حوزه عنوان کرد و افزود: تجربهٔ بسیار خوبی در تشکیل مجامع سلامت استان یزد به دست آمده و کاستیهای موجود در حوزه اجتماعی و فرهنگی وزارت بهداشت مرتفع شده است.
فرماندار اردکان نیز در این نشست با اشاره به تحوّلات اخیر شهرستان اظهار داشت: داشتن بالاترین نرخ رشد جمعیّت کشوری در اردکان، نیاز به ارتقای زیرساختهای مختلف ازجمله بهداشت و درمان و مراکز درمانی را بهوجود آورده است.
هادی مقیمی توسعهٔ بیمارستان ضیایی و ساخت بخشهای مختلف در کنار اجرای موفّق طرح تحوّل نظام سلامت را از اقدامات مفید در حوزهٔ بهداشت و درمان عنوان کرد و افزود: مشکل دستگاه ماموگرافی، MRI و نیروی متخصّص برای بخش رادیولوژی نیز مرتفع شده است.
رئیس شورای سلامت شهرستان اردکان تصریح کرد: بهداشت یکی از اولویّتهای اساسی کشورهای توسعهیافته است و باید با اجتماعیکردن این مقوله، شاهد رشد و ترقّی هرچه بیشتر این حوزه باشیم.
وی اظهار داشت: در همین راستا و با توجه به نگاه ویژهٔ دولت، اوّلین کانون سلامت محلّات در شریفآباد ایجاد شده و احداث کانونهای مشابه مردمی نیز در دستور کار مجمع سلامت است.
مقیمی توجّه ویژه متولّیان بهداشت و درمان به مسئلهٔ شیوع دیابت و مصرف شیرینی در استان را خواستار شد و بیان داشت: تکمیل دانشکدهٔ طبّ ایرانی اردکان نیازمند همکاری بیشتر و نگاه ویژهٔ دانشگاه علوم پزشکی یزد است.
مطالب مرتبط:
-
مهمترین مشکل ناشی از وجود سگهای ولگرد، شیوع بیماریهایی مانند هاری است
-
برگزاری همایش صبحانه سالم در آموزشگاه بنتالهدای اردکان
-
توزیع بودجه در بخش ورزش با لحاظ ایجاد حدّاکثری سلامت و نشاط جامعه صورت گیرد
-
بازدید معاون وزیر بهداشت و بررسی مشکلات بیمارستان ضیایی اردکان
-
تحقق سلامت نیازمند همکاری مردم با دستگاههای اجرایی است
-
نخستین کانون سلامت محلات اردکان در شریفآباد افتتاح شد
-
نواختهشدن زنگ سلامت در مدارس درواقع زنگ آمادهباش در برابر مسائل حوزه بهداشت و سلامت است
-
کارگاه سلامت با سخنرانی رئیس مرکز تحقیقات دیابت استان یزد